Pages

Wednesday, March 9, 2011

Let's Clear It Out..HOT --> CALM --> COOL --> CHILL!


hello there!
Assalamualaikum wbt
baru je habis Paper 3 EOM
dont ask
macam biasa
anda tawu what the 'nice' word tue kan?
haha!

ok, 
entry nie dah takde nada2 atau bau2 hangit dah macam yang sebelum nie
tengok title pon dah bleh agak kan?
tahap ke-HOT-an semalam dah pon kembali COOL
ooyyaai!

nak dijadikan cerita
lepas da buat entry semalam
(kalaw belom bace scroll je ke bawah)
ingatkan dah nak meletup gunung berapi antara dua benua nie
(fikir dua tiga kali jugak sebelom menaip taw..huhu)
tapi laen jadinya
Alhamdulillah

sangat2 tak sangka la yang mamat hensem tue sangat2 
berani + tak ego + tak kedekut 
langsung untuk mengucapkan perkataan
SORRY!

yes! 
i keep the words


"sorry seems to be the hardest word"


really appreciate it
actually,
ko takde la salah sangat pon
tegoran ko memang kitorg accept
memang salah kitorg sebab selalu sangat bising2
semua tue tak disengajakan pon
kitorg dah penah try slow down
but still sangat2 susah
and kitorg pilih kafe pon sebab ingat boleh la buat bising
discuss + NOISE
tapi sebaliknye pulak
student lebih prefer datang kafe untuk study 
alone + SILENT
huhu

just yang buat hati ini membuak2 (semalam je ye)
sebab last sentence ko


"setiap patah perkataan korang aku boleh dengar..satu pe aku bace pon tak boleh masok"


and mostly
ko punye tweets
yang sounded agak ke-PERLI-an + ke-CACI-an tue je laa
so, aku just nak clear kan mind orang2 yang membaca entry aku semalam 
(bajet la sangat kann)
sekali lagik aku tekankan
aku HOT bukan sebab tegoran tue


Its Not ABOUT The Adviced..
But,
The WAY+ACTION Of The Adviced 


sangat2 appreciate of one of the readers 
yang shout kat kotak hijau aku tue





from seroja


actually
aku boleh agak la sape si seroja nie
dia takde blog 
so i just can assume
(tak baek tuduh2 pulak kan)

 really appreciate with those comments
insyaAllah kitorg akan perbaiki kelemahan diri masing2
(padahal aku je kot yang suara kalah Kelly Clarkson..haha!)

ok abis perasan-tan kat situ
berbalik kepada mamat hensem
he also done a very nice thing
which make us to appreciate it very much



from him


it was very nice to apology in a very short period
(takde la perasaan tue nak spread or metastasis mane2 part plak kan?)
so, u done a very good job kat situ
kitorg pon mintak maaf sangat2 dah ter-emo lebih
twiiter or facebook or even blog is the only place kita nak luahkan perasaan
i totally agree with that
and we really know how does it feel 
bila terlepas cakap
dan tak boleh berpatah balik
kitorg tak bleh nak salahkan ko bab2 tue
really sorry for that

he also tweets a lot of apologize to us
bukan senang nak mintak maaf dalam keadaan marah
aku tawu entry aku dah buat ko bertambah sakit hati
but still ko berani mintak maaf
very thank you!

ok la
panjang sangat pulak
just nak clear everything out
dah tak nak gadoh2
concentrate on final yang lagik 3 minggu dari sekarang
kitorg doakan yang terbaik buat ko and all other Phase 1A students
sorry for everything
hopefully takde dah isu2 camnie
tak best la kan?

ok then
chill yaa!






2 comments:

  1. Huhuhuhu.. Rilex2 sudah.. Kan.. Tak bestlah gaduh2.. Ok, gud luck yaww..



    Entry Terbaru : Gempa Bumi Dan Tsunami Di Jepun

    ReplyDelete

type comment here...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails