Pages

Monday, January 24, 2011

HNSVlog - HOLIDAY ?

sempena  cuti 4 ari di ipoh
kitorg gi Gua Tempurung & Kellie's Castle
hope u guys enjoy this!


video



2 comments:

  1. huh...kali ni akak tgk dr awal smpi habis..yg video first tu tgk part awal ja pastu terus tak mau tgk..tau tak sbb apa?


    sbbny adalah:
    intro pnjg sgt..pastu dok ulang kata benda yg sm ja..tak SUKA..

    comment mbina(mgkin =p):
    1.jgn ckp serentak ayat yg pnjg, cth dlm video ni ah dan alia sm2 ckp website psl gua tempurung tu, akak hny dgr www...pastu dh lost..
    2. i guess ah nervous kot..sbb ah tend tu menjerit...that's what i always do if rs kekok dan nervous..alia nmpk cool ja dan pndai bcerita..mgkin pasni ni ah kena prepare siap2 nak ckp apa dan practise intonasi skali..haha..or mgkin lama2 ah ok la kot..
    3. dok make a video more then 5 minit please..or kalo btul2 byk info nak cerita pjg tak pa..tapi kalo hny penuh dgn gelak ketawa yg hny ah dan alia ja phm, xbest la..straight to the point psl apa video tu dibuat..dan make sure wt video utk mberi ilmu dan mnambah ilmu..for me it's better that way.
    4. dah la kot..nnt kalo ada apa2 comment lagi akak tulis lagi...sori sbb tak tgk smpi habis first ever vlog ah..

    ReplyDelete
  2. haha! mcm bangdi..xphm intro tu..
    actually, yg pnjg sgt tu sbb nk create intro ntok stiap v-log yg ah ngan alia akan buat pasni..sbb tu dok try ckp contoh2 intro yg bleh diamek pakai..
    smpai satu part tu ah ngan alia da stuju ngan satu intro tu..then ckp la tujuan buat v-log,cmna nk tgok v-log seterusnya nnti..tjuk pon INTRO?

    yg psal website tu bkn website btol pon..kitorg gurau2 ja..ah ckp www.google.com..tp alia ckp wikipedia..sbb tu yg havoc cket..

    ah dari awal lg da ckp kt alia yg nk wt v-log yg bleh gelak2 xnk ckp ja mmnjang sbb ah da tgok bnyk v-log da..yg bnyk2 ckp tu yg bosan..so, ah nk tukar gaya cket la ntok v-log ah neyh..huhu..

    sbb lbih 5mnit tu pon sbb nk synchronize video ngan lagu bckground..yg 1st video tu pon xtaw cmna bleh tlebih 5mnit..

    tue la pasal..ah pon pelik cmna alia bleh relax jaa..ah nervous gila kot..tp ah ckp mmg kuat pon..mcm xtaw ah..haha! alia xbagi prepare sbb nnti xnatural..huhu..sblum mula ah la yg akan ckp tema dia cmni cmtu..so alia kan da mmg pelakon handalan..sng ja dia dpt buat..ah yg terhuyung hayang..huhu..

    insyaAllah kitorg akan improve lg pasnie..huhu..gementar kot stiap kali nk wt v-log..

    p/s :: sila la komen2 lg supaya kitorg xla syok sendri..huhu..(tgokla bg abis 1st ever v-log ah..bleh komen lg trok nnti..hahha!)

    by :: ah n alia...

    ReplyDelete

type comment here...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails