Pages

Monday, February 14, 2011

Contest Pic Hitam Putih Paling COOL ^^



(aku copy paste je dari tuan empunya blog ye)

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !



syarat-syarat penyertaan!

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni


checklist = DONE!


2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni


checklist = DONE!


3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? 
*ayat yang simple je tau!*


contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !


4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !


checklist = spe2 yg nk join, join je laa~
(mcm contest aku plak kaannN)


5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011


ok, let's we begin!
my pic would be
......
......
......


TARAAAAA~~~!!!




pic neyh time kt KELLIE's CASTLE
aku ngan my BFFLDH, alia najwa! haha!

contest yg sgt2 mngujakan! (apekaah ayat)
klaw dpt rm100 la kann..
share rm50 ngan alia 
(tpksa la kan sbb ade pic dia kann)
pastue mkn2 jaa kot
hahhahaha!


p/s :: btw, xsgka btol..b'day si tuan empunya contest nie sme ngan alia..hahaha! itu yg lg2 TERUJA nk join.. 




3 comments:

type comment here...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails